Hvordan virker den nye Chi Maskine - Den nyudviklede Chimaskine - Chi Energi Maskinen - ondt i ryggen

Gå til indhold

Hvordan virker den nye Chi Maskine

140 svingninger/minManuel indstilling:
Med den manuelle indstilling kan du selv indstille tid og hastighed mellem 80 til 160 svingninger/min. Den kan justeres i 10 trin. Her kan du udvikle dit eget foretrukne brugsmønster, du kan blive i den meget blide zone med langsom hastighed eller du kan indstille på de 140 svingninger/min, som som Dr. Inoue fra Japan er kommet frem til som den optimale svingningsfrekvens. Når du vælger trin 6 er det netop de 140 svingninger/min.

 

Position 1 (The Mid Position)
Placer begge hænder under hovedet med fingrene tæt sammen - denne position er god for migræne, hovedpine, hælsporer, skæv rygrad, rygsmerter, podagra og leddegigt.

Position 2 (The Goldfish Position)
Lig med armene afslappet langs siderne, håndfladerne ned og i en vinkel på ca. 45 grader. Denne stilling er specielt god for afspænding, søvnløshed, humørbalancering, ubehag i indre organer, forstoppelse og problemer i lænden.

Position 3 (The stretched Back Position)
Lig med armene udstrakt på gulvet bag hovedet - pres det midterste af rygraden ned mod gulvet. Denne position er god for vægttab, styrkelse af musklerne, senehindebetændelse i skuldre, tab af muskelkraft, lindring af nervepres/smerter og stivhed øverst i ryggen.

Din første session

Sæt dig på gulvet foran din chimaskine og placer dine fødder på begge sider af Chimaskinen, så du er centreret. Læg dig derefter tilbage og placer dine ben i holderen med dine ankler lige ud over de polstrede fordybninger, så fødderne kan svinge frit.

Tryk på "SWING"-knappen, og dine fødder begynder at svinge fra side til side med en blid hastighed på kun 80 svingninger i minuttet (80 RPM).

Start med en kort tidsperiode. Hvis du er rimelig sund, skal du starte 5 minutter i manuel tilstand og derefter gradvist opbygge til en behagelig tid over en periode på en uge eller mere. Hvis dit helbred er sart, skal du starte med kun et par minutter og opbygge dig gradvist over to uger eller mere.

Drik et glas vand før og efter brug af Chi Maskinen. En af virkningerne ved at bruge Chi Maskinen er at frigive toksiner fra dit blod- og lymfesystem. Derfor er det vigtigt, at drikke rigeligt med vand.

Start med langsom hastighed. Tryk på "+" knappen for at øge hastigheden, du reducerer hastigheden ved at trykke på "-" knappen. Der er 10 trin og trin 6 svarer til 140 svingninger/min. Husk at mærke efter hvordan din krop reagerer, så du kan vælge en rytme der passer til din krop. Vores kroppe reagerer forskelligt og den justerbare hastighedskontrol giver dig friheden til selv at vælge den hastighed, der passer bedst til dig og din krop.

Generelle retningslinjer


SLAP AF!
Nyd det! Din krop bevæger sig rytmisk og svinger dine fødder. Hvis du er afslappet, vil du opleve en bølge hele vejen fra dine ben til dit hoved, efterhånden som hastigheden stiger. En god måde at slappe af på er at fokusere på dit åndedræt. Ånd stille ind gennem næsen og ud gennem munden. Mærk åndedrættet i sin naturlige rytme. Fokuser 'indeni', men ikke på dine tanker! Afslappende musik hjælpe med at gøre det til en dejlig og behagelig oplevelse – så du opnår alle fordelene! Du kan også fokusere din opmærksomhed på de dele af kroppen, hvor eventuelt føler smerte eller ubehag. Det vil hjælpe dig til at slappe af i musklerne.

Drik masser af vand.
Giftstofferne skal hurtigt ud af kroppen, ellers kan du føle ubehag som fx let hovedpine. Når denne indledende afgiftningsproces er klaret (muligvis over flere dage efter start med regelmæssig brug), vil du føle dig meget bedre tilpas. Men fortsæt med at drikke rigeligt med vand, når du bruger chimaskinen, da chimaskinen fortsat vil hjælpe din krop med at udskille toksinerne.
En anden grund til drikke vand er at hjælpe med at styrke chimaskinens arbejde med at rydde op i kroppens hukommelse om 'dårlig brug' (postural og andre 'vaner'). Drik et glas vand før og efter brug af chimaskinen.

Kør ikke for hurtigt, før du ved, hvilken hastighed der passer til dig.
De fleste mennesker finder ud af, at den optimale hastighed til at opnå en rytmisk bevægelse og dyb uforstyrret vejrtrækning er betydeligt lavere end fuld hastighed. Anbefalingen er, at kun dem, der er i form og har en stærk fysik anvender maksimal hastighed. Tag dig tid til at eksperimentere og find ud af, hvilken hastighed der er bedst for dig.
Tilbage til indhold